BLOG

Možná jste to také zaznamenali, ale existují dva názorové směry. Jeden se přiklání k preferencím a počítáním makroživin, druhý proti.

Zákon přitažlivosti se stal velkým fenoménem, který získal popularitu díky knize "Zákon přitažlivosti" od Rhondy Byrne a filmu "Tajemství". Tento koncept tvrdí, že myšlenky a pocity, které si uvědomovaně přitahujeme do svého života, mají moc ovlivňovat naše zkušenosti a události.

Každý z nás zažil ty dny, kdy se probudíme unavení a bez energie, a potom bojujeme se strádajícím výkonem po celý den. Pokud se vám to stává pravidelně, může být čas porozumět příčinám nedostatku energie a naučit se jednoduchým tipům, které vám pomohou obnovit vitalitu a získat plný potenciál pro den.

Motivace je klíčový faktor při dosahování cílů a životní spokojenosti. Pokud se cítíte bez motivace a máte pocit, že váš život stojí na místě, zde je několik tipů, jak si namotivovat a posunout se kupředu!

Střevní mikrobiom je skupina mikroorganismů, které žijí v lidském těle. Tyto mikroby zahrnují bakterie, bakteriofágy, houby, prvoky a viry. Tyto mikroby žijí v různých částech gastrointestinálního traktu, jako je ústní dutina, jícen, žaludek, tenké střevo a tlusté střevo.